Voor 15:00 besteld, morgen in huis! 

In het algemeen zijn bestellingen van voorradige artikelen die voor 15:00 zijn geplaatst, de volgende dag al in huis. Zie verderop deze pagina voor de bestel- en levertabel. Onze prijzen zoals getoond op de website zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Tijdens het afrekenproces krijg je nog een volledig overzicht van alle bijkomende verzend- en verpakkingskosten. Al onze pakketten worden verstuurd met PostNL. Deze verzend- en verpakkingskosten zijn als volgt opgebouwd: 

 Verzend- en verpakkingskosten:Vrij van verzend- en verpakkingskosten:
Bestellingen Nederland€ 3,95 of € 6,95 afhankelijk van de bestellingVanaf €50,-
Bestellingen België€11,95Vanaf €100,-

Aflevering

In principe worden voorradige goederen die voor 15:00 zijn besteld, de volgende dag afgeleverd. We kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele vertraging bij onze vervoerder en/of onze partners. De bezorging vindt plaats volgens onderstaande tabel.* 

 Voor 15:00 besteldNa 15:00 besteld
MaandagLevering op dinsdagLevering op woensdag
DinsdagLevering op woensdagLevering op donderdag
WoensdagLevering op donderdagLevering op vrijdag
DonderdagLevering op vrijdagLevering op zaterdag 
VrijdagLevering op zaterdag Levering op dinsdag
ZaterdagLevering op dinsdagLevering op dinsdag
ZondagLevering op dinsdagLevering op dinsdag

* Aan deze tabel mogen geen rechten worden ontleend, het is slechts een indicatie. Het kan voorkomen dat pakketten die voor 15:00 zijn besteld, niet de volgende dag worden afgeleverd. Wij kunnen hier niet verantwoordelijk voor worden gehouden. De Waddeneilanden zijn uitgezonderd van deze levertabel. Zon- en feestdagen zijn ook uitgezonderd van deze levertabel. 

Goederen die worden afgeleverd met onze vervoerder, zullen in samenspraak met jou worden geleverd. Hou er wel rekening mee dat deze levering tot aan de voordeur is. Eventuele verdere leveringen zijn in overleg mogelijk. Neem contact met ons op wanneer je meer informatie wilt hebben over deze verzend- en verpakkingskosten.

© 2013 - 2018 CuliKing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel