Je mag je bestelde producten 14 dagen op zicht houden! 

Bij Culiking kun je je bestelde producten 14 dagen op zicht hebben. Dat betekent dat je je artikel mag bekijken en beoordelen. Mocht je niet tevreden zijn, dan kun je je artikelen retour zenden aan Culiking. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening en dient binnen 14 dagen na de annulering terug gestuurd te worden.. Je kunt het pakketje terugsturen naar ons magazijn. Retourneren is alleen mogelijk met het originele aankoopsbewijs, en (voor zover mogelijk) de originele en onbeschadigde verpakking. 

Niet alle artikelen kunnen worden geretourneerd. Dit ligt besloten in de aard van het product. Producten die niet kunnen worden geretourneerd, zijn de volgende: 

  • Versproducten (vlees, vis, groenten, kaas)
  • Ingredienten in pot/fles/pak, als de verpakkingen reeds geopend zijn
  • Producten die zijn gepersonificeerd
  • Producten die expliciet zijn uitgezonderd van retournering, bijvoorbeeld tijdens kortingsacties, evenementen of sales.

Je kunt de artikelen retour sturen naar ons magazijn.
Culiking
afdeling Retouren
Kard. de Jongstraat 18
5554 RD Valkenswaard
Nederland

Na ontvangst van de goederen, wordt bij onze financiële administratie een terugbetalingsproces opgestart. Wij proberen je geld zo snel mogelijk terug te storten. Meestal lukt dit binnen 24 uur, maar zeker binnen 5 werkdagen. In het geval van een terugbetaling op een cadeaubon, ontvang je een nieuw Culiking shop-tegoed. 

Mocht er sprake zijn van een verkeerd geleverd artikel, een manco of breuk, door het toedoen van Culiking of één van haar leveranciers en/of distributeurs, dan krijg je natuurlijk je hele aankoopbedrag inclusief verzendkosten teruggestort. In het geval van een verkeerd geleverd artikel, zullen we je betaalde bedrag terugstorten zodra we de artikelen retour hebben gekregen. 

Let op! Het kan zijn dat in de maanden oktober, november en december de normale processen van retournering en terugbetaling langer duren. Hetzelfde geldt tijdens drukke actiedagen of evenementen. In ieder geval zullen we altijd ons uiterste best doen om jouw verzoeken binnen de gestelde termijnen te voldoen, daar kun je van op aan.

© 2013 - 2018 CuliKing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel