Toevoegingen

1 zakje (5g) Calcium Lactate
2 zakjes (4g) Sodium Alginate

Ingrediënten
11/4 kop water
1/3 kop mint siroop
4 kopjes water

 

Instructies
1. Los de Sodium Alginate op in een pan samen met de 1 1/4 kop water. Doe dit met een staafmixer of een eierklopper. Zorg er vervolgens voor dat het gaat koken. Als het kookt zet u het 10 minuten aan de kant in een schaal.

2. Mix 1/3 kop van deze Sodium Alginate met 1/3 kop van de mint siroop.

3. Maak het Calcium bad: In een andere schaal voegt u de Calcium Lactate toe aan de 4 kopjes water. Roer deze met een lepel.

4. Vul vervolgens een pipet met de gemixte siroop en druppel deze in het Calcium bad.

5. Pak de mint kaviaar uit het bad met een schuimspaan en serveer de mint kaviaar bij het gewenste gerecht.

 

© 2013 - 2018 CuliKing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel