Definitie:
Gelificatie is het proces van het omzetten van een vloeistof in gel, welke van een vast of geleiachtig materiaal is. Deze kan eigenschappen bevatten van zacht en zwak tot hard en taai. Een techniek die wordt gebruikt in de moleculaire gastronomie, en veel gebruikt wordt bij de moleculaire pakketten van CuliKing. 
 
Toevoegingen: 
- Agar-agar
- Carrageen
- Gelatine
- Gellaangom
 
Tips & trucs: 
- Koud oplosbare gelatine
- Agar-agar: algemene feiten
- Agar-Agar: kaviaar & parels
- Agar-Agar: spaghetti

  • Culiking - Iota Carrageenan (80 gram)
    Culiking - Iota Carrageenan (80 gram)

    Carrageen is een gecompliceerd mengsel van polysachariden. Het is een natuurlijk product en wordt gewonnen uit bepaalde soorten zeewier afkomstig uit Europa, Amerika en Azië. Carrageen wordt toegepast in zeer veel…

    € 7,95
© 2013 - 2018 CuliKing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel